Eee no miewam problemy ze snem, przeróżnistej maści:(P)
1.Jak mało śpię to jestem niewyspany
2.Im dłużej śpię tym mi jest ciężej się z łóżka zwlec
3.Nie pamiętam swoich snów (zdarza się raz na ruski rok...)
Takie są moje problemy ze snem:P.Ale jeśli chodzi Ci o posty o późnych godzinach to jush wyjaśniam: ja po prostu chodzę póóóóźno spać
"...by me myślenie przeszło w czyny nie planyy, a nie w planyy..."
SŁUCHAJCIE!!!!
Zapotrzebowanie jest Bardzo, ale to BARDZO duże!!! w zasadzie przyda się każde chętne serce:)
Jeśli naprawdę chcecie - to wszystko co musielibyście zrobić nie tracąc czasu - to skontaktować się z konkretnym księdzem (lub osobą odpowiedzialną) z parafii do której Wam będzie najbliżej. Z tego co wiem to potrzeba animatorów w parafiach na: Starołęce, Wildzie, Winiarach... no i z innych parafii to nie bardzo mogę powiedzieć...ale mogę dać Wam namiary na osoby odpowiedzialne z tych parafii (nr-y kom.).
Jeśli żadne z tych parafii Wam nie pasuje specjalnie lub chcielibyście się dowiedzieć pełnego "spisu" grup jeszcze wciąż bez znimatorów - to sugeruję skierować się do ks. Artura Andrzejewskiego - moderatora Archodiecezjalnego Oazy (kom: 606629161) - swoją drogą bardzo fajny ksiądz z niego (polecam szczególnie spowiedź!).
Musicie wiedzieć, że nie ma co zwlekać, bo spotkania formacyjne juz powoli ruszają ( ja np. prowadzę juz spotkanie w tą sobotę!
tyle informacji organizacyjnych - resztę tzn. konkretne działanie - pozostawiam Wam:)
ps: jej, cieszę się, że Mateusz się odważył i zdecydował na zadziałanie w oazie! Ty jednak masz Dorotko dar przekonywowywania!!!
ja się wstydzę zadz do ks. Andrzejewskiego... bo on zwykle sam dzwoni ...
ale jakby co to Szymon pisałbyś się na grupę ze mną? to mogłabym się już ogłaszać z tobą
[głupio to brzmi
]
Ziuta po prostu bal sie sam.... i szczerze to nawet go nie przekonywalam:) Sam się zglosil. Sluchaj ja bede juz w ta niedziele w Poznaniu, moze po prostu jakos w tygodniu sie spotkamy i mi powiesz co i jak ?
Dorotko! pisz do Tomka na komórkę! Bo go nie ma często na necie a jak jest to robi zwykle różne dziwne rzeczy związane z informatyką (ogólnie nic ciekawego )... Jeżeli chcesz do niego napisać to kurcze na kom, bo on ci inaczej nie odp....
Oprócz tego to zapraszam cię na mszę wspólnotową w piątek o 19 do parafii św. Stanisława Kostki na Winiarach
kurczę, chyba z oazowiczów tylko Irmina ze mną wybrała co innego niż Poznań (tzn ona wybrała, ja nie miałam czego, bo sie nie dostałam
)
noemi napisał:
kurczę, chyba z oazowiczów tylko Irmina ze mną wybrała co innego niż Poznań
(tzn ona wybrała, ja nie miałam czego, bo sie nie dostałam
)
No tak, wyborów mi sie zachcialo... Ale we Wrocławiu Oaz nie brakuje(zresztą innych wspólnot też jest masę), więc dam radę.
P.S. No a w Toruniu? Ela będziesz samego Ojca Dyrektora nawracać, to dopiero zadanie.
W sumie to budujące, że robicie coś dalej w Poznaniu, zwłaszcza jak w Sk-nie wszystko wygląda tak marnie...
buahaha...to moze jednak pojde do tych redemptorystów do duszpasterstwa?
no nie wiem, czy lepsze :] chyba się jednak ograniczę do eucharystii ;P