Znana zabawa, prawda?
jak ktoś nie zna to... złapie ją w locie myślę
robimy tak, że kopiujemy listę słów, które do tej pory wystąpiły i dodajemy swoje po myślniku... wprawdzie to nie to samo co na żywo, ale myślę, że i tak będzie fun
to ja puszczam pierwszy wyraz:
Chiny -
Chiny - mur - cegła - dom - ogródek - kwiatki - pszczółki - "Policjanci z Majami" -
(Jakby co to to skojarzenie stąd jest: http://www.humorpage.pl/obrazki_show.php?&id=46 )
Ostatnio edytowany przez kemot (15-11-2006 23:13:04)
buahahahahaha.....
Chiny - mur - cegła - dom - ogródek - kwiatki - pszczółki - "Policjanci z Majami" - plaża -
Chiny - mur - cegła - dom - ogródek - kwiatki - pszczółki - "Policjanci z Majami" - plaża - zdechła mewa -
Chiny - mur - cegła - dom - ogródek - kwiatki - pszczółki - "Policjanci z Majami" - plaża - zdechła mewa - blondynka:)
a skojarzenie pochodzi z tego kawału (choć nie przypuszczam, żeby ktoś nie znał)
dwie blondynki idą plażą. Jedna nagle mówi:
- patrz, zdechła mewa!
A druga, patrząc się w niebo:
- gdzie, gdzie?
Blondynka... :> ja mam jedno, ale nie będę wredna
Chiny - mur - cegła - dom - ogródek - kwiatki - pszczółki - "Policjanci z Majami" - plaża - zdechła mewa - blondynka:) - kawały
Wpierw: 'Chiny'!!Loooooooool!!!Czemu ja nie mogłem do Chin dopowiadać??To nie fair Tom!!
Chiny - mur - cegła - dom - ogródek - kwiatki - pszczółki - "Policjanci z Majami" - plaża - zdechła mewa - blondynka:) - kawały big_smile - śmiech
Chiny - mur - cegła - dom - ogródek - kwiatki - pszczółki - "Policjanci z Majami" - plaża - zdechła mewa - blondynka:) - kawały big_smile - śmiech- na sali