No pewnie że ma!!Ja m.in to wyniosłem z jej nauk!!Uważaj kiedy używasz 'tę' a kiedy 'tą':)Hyhy
To mnie już porządnie wkurza, moze byś przestała?????????????????????? To jest doprawdy irytujące:/
Kruszyna, ja tylko tak z troski już nie będę, słowo harcerza!
p.s. w regulaminie forum jest punkt 5. Dyskutując używaj słownika ortograficznego, bądź też sprawdzania pisowni w Wordzie. To ułatwi czytanie twoich postów innym.
Żeby nie było, to nie ja pisałam regulamin jeno nasz moderator
to tylko tak na marginesie...
pozdrawiam
no dobra, ale innych to nie chcesz się czepiać a ja tak piszę tylko z pośpiechu bo chcę przekazać jak najwięcej informacji a Word to mi się skasował
co ty sie tak denerwujesz... wiecej luzu... przeciez kazdemu zdarzaja sie błędy, a noemi sie wszystkich czepia... takie ma zadanie adminka:P
Ostatnio edytowany przez tirith (13-10-2006 19:31:36)
przerzeciez... hahahahahahaha... żeby nie było, że tylko Klaudysi się czepiam
noooo ok ale innych się nie czepia czy te negatywne emocje noemi są przezaczone tylko dla mnie??? ok już nic nie mówię ale ja naprawdę pracuję ze słownikiem a poza tym napisali mi w opinii że mam dysortografię & disgrafię o przecinkach i innej interpunkcji nie wspominam więc się tego nie czepiać!!!
w racając do kabaretow ostatnio Kabaret Moralnego Niepokoju występuje w reklamie wody mineralnej. Mnie sie nie podoba za bardzo ten spot, a wam?
Za to Taryfy Kubali sa bezbłędne. "teraz to głowy nie dam"...
nie widziałam tej reklamy za to Mumio wymiata
"pstryk, pstryk, pstryk, pstryk..."
a co do skeczy (skeczów? jak to się odmienia? ;P) - "Wizyta księdza" przebija wszystkie
"- otóż i woda święcona!
- ale widzę, że gazowana..."
'No kapyla, no kapyla - Sony Erykson...' - myślę że to rozwiewa wszelkie wątpliwości:D